Per a pertanyer al Gremi de Llibrers de València només es requereix dedicar-se de manera habitual a l'activitat de venda de llibres, tenir una llicència fiscal vigent de llibreria i estar adscrit a la Seguretat Social.

Documents que es requereixen

  • Fitxa d'inscripció     descarregar
  • Còpia del CIF
  • Certificat de l’Agència Tributària d’estar d’alta de l’IAE corresponent (epígraf 659.4)
  • Certificat actualitzat d’alta en la Seguretat Social

Aquesta documentació haurà de ser enviada a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o entregada en el Gremi de Llibrers.

Quotes
La quota d'ingrés és de 50 €.
La quota anual es determina en base al número d'operaris i operàries contractats. Els rebuts s'emeten trimestralment sent el primer rebut proporcional al període de l'any en que us doneu d'alta.

Aprovació
Una vegada estudiada la documentació per la Junta Directiva, se us comunicarà l'aprovació o denegació de la proposta, així com la quota que us haurà estat assignada en cas de ser l'alta favorable.

Associar-se al Gremi de Llibrers de València comporta obligatòriament l'associació a CEGAL. Anualment es gira als agremiats i agremiades un únic rebut, l'import del qual és aprovat cada any en Assemblea.