Llibreria especialitzada en il·lustració

estudio64 ext estudio64 librero estudio64 int

En aquesta llibreria t'atén Javier

Contacte:
Carrer Benicolet, 2 (Plaça de Benimaclet)
46020 València
Telèfon: 960 041 787
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.estudio64.es

Horari:
de dilluns a divendres

  • vesprada, de 17 a 20,30 hores

de dimecres a dissabte

  • matí, de 10,30 a 14 hores

Activitats:
Estudi 64 és un espai diferent, peculiar i acollidor, dedicat per complet a la il·lustració. En Estudi 64 es poden trobar llibres sempre il·lustrats (narrativa, àlbum il·lustrat, llibre d'inspiració, lettering, infantil, juvenil, adult, edicions peculiars, autoedició, fanzine...), obra original, serigrafies, xilografies i obra numerada (Mar Hernández 'Malota', Riki Blanco, Paula Pé, Jesús Cisneros, Del Fam, Golden Cosmos, Laura Pérez, Paula Bonet, Sergio Mora, Sonia Polit, Adolfo Serra, Isidro Ferrer...), objectes peculiars, ceràmica, quaderns, samarretes, vinils vintage il·lustrats, joguets de disseny, postals, adhesius, tote bags, bosses....tot il·lustrat... i si et ve de gust, pots prendre't un te o cafè mentre fas una ullada o ballar sota la nostra bola d'espills els divendres a la vesprada. A més organitzem una activitat contínua de presentacions, tallers i esdeveniments sempre relacionats amb la il·lustració.

Pel nostre espai expositiu han passat artistes com Cristina Durán i Miguel Ángel Giner Bou, Adolfo Serra, Jesús Cisneros, Editorial Llibres de la Rabosa Rojo amb il·lustracions d'Isidro Ferrer entre uns altres i tenim completa la programació de 2016 amb noms com Javier Zabala, Patricia Metola, Víctor Coyote, Julieta XLF, Laura Pérez, Ximo Abadia, Ana Galvañ o Manuel Marsol... grans noms del panorama actual de la il·lustració nacional.

Hem col·laborat amb esdeveniments en Tapinería, amb el Congrés d'Il·lustració de València, a través de la nostra editorial, Símientes Editores, col·laborem amb el Màster d'Àlbum Il·lustrat de Madrid i amb Ilustratour, a més d'haver rebut alguns premis amb la nostra segona publicació, un quadern d'artista de Mar Hernández.