El dia 30 de novembre es celebra la segona edició del Dia de les Llibreries

El 30 de novembre se celebrarà per segona vegada en tota Espanya el Dia de les Llibreries. Totes aquelles llibreries que estan afiliades a CEGAL (Confederación Española de Gremios y Asociaciones de Llibreros) estaran obertes fins a les 22:00 hores, faran un 5% de descompte en totes les seves compres i s'ompliran d'activitats per als lectors: lectures, trobades amb autors i signatures d'exemplars, contacontes, col·loquis, activitats d'animació….

El Dia de les Llibreries és un esdeveniment festiu que se celebra anualment l'últim divendres del mes de novembre per donar a conèixer les llibreries espanyoles, la seva gran diversitat, els seus serveis i el seu dinamisme com a col·lectiu, així com per recordar el paper que tenen els comerços de proximitat en el manteniment del teixit econòmic, social i cultural a les ciutats.

Tota la informació sobre El Dia de les Llibreries es podrà seguir actualitzada a la pàgina web www.diadelaslibrerias.es. Aquí serà possible consultar l'agenda d'activitats que es realitzarà en cadascuna de les llibreries participants, amb especial atenció a la participació d'escriptors i personalitats rellevants de la vida cultural i social de cada localitat.

El Dia de les Llibreries a les xarxes socials

Aquest any el Dia de les Llibreries tindrà especial presència a les xarxes socials, en Facebook (www.facebook.com/libreriascegal) i Twitter(twitter.com/libreriascegal), on ja s'ha iniciat la campanya de foment de la lectura i participació en El Dia de les Llibreries.

A més, per primera vegada aquest any, els dies 28, 29 i 30 de novembre els llibreters recomanaran lectures a través de Twitter i respondran a les preguntes dels lectors, amb el hashtag #diadelaslibrerias. Es tracta d'una acció amb la qual els llibrers volen estrènyer el seu vincle amb els lectors, no només estant a prop del públic en els seus establiments, sinó també a través de nous canals de comunicació: una campanya oberta i participativa amb la qual CEGAL convida a tots a sumar-se a aquesta festa de la lectura.

Seguirem informant…