El 30 de novembre se celebra el Dia de les Llibreries amb descomptes del 5%, ampliació d'horari i activitats culturals

Divendres que ve 30 de novembre, i per segon any consecutiu, el Gremi de Llibrers de València participa en el Dia de les Llibreries, una iniciativa de CEGAL que aglutina a més de 1300 establiments de tota Espanya, per celebrar una jornada festiu-comercial i de portes obertes per donar a conèixer les llibreries, la seua gran diversitat, els seus serveis, la seua aportació a la vida social i a la cultura i el seu dinamisme com a col·lectiu.

Aquesta iniciativa pretén fomentar la lectura i la difusió del llibre i recordar el paper dels comerços de proximitat (centres comercials oberts) en el manteniment d'un teixit econòmic, social i cultural a les ciutats.

Per celebrar aquest dia, les llibreries estaran obertes fins a les 22.00 hores oferiran un 5% de descompte en les compres realitzades aquest dia, a més d'organitzar activitats de divers tipus: lectures públiques, presentacions, signatures d'autors, contacontes, aparadors i seleccions especials de lectures, etc. El programa d'activitats de cada llibreria es pot consultar el la pàgina web www.diadelaslibrerias.es.

A més, des del dia 28 de novembre, els llibreters han recomanat lectures i contestat a les consultes dels lectors a través de la xarxa social twitter, sota el hashtag #diadelaslibrerias.

Convidem als lectors i als curiosos a entrar en les llibreries i gaudir dels llibres. Un bon moment per conèixer les novetats, els clàssics, els imprescindibles i les millors opcions per regalar aquest nadal.