El proper 29 de novembre se celebra el Dia de les Llibreries

cartel_valencianoPer tercer any consecutiu, les llibreries de tota Espanya celebrem el DIA DE LES LLIBRERIES, una festa amb la qual volem recordar que un llibre és sempre una excel·lent adquisició i que el millor lloc per a fer-la és, sens dubte, una llibreria.

De la mateixa forma que no hi ha dues persones iguals, tampoc les llibreries ho són: les hi ha grans i xicotetes; algunes donen cabuda a moltes matèries, unes altres s'especialitzen en un únic tema; les hi ha que parlen llengües; moltes donen recer a lletres i dibuixos per als més xicotets; unes altres ens porten darrere de la gran pantalla o ens ofereixen un espai per a prendre un cafè.

Com no hi ha dues llibreries iguals, us convidem a que vingueu a visitar-nos el pròxim dia 29. Ens agradaria mostrar-vos nostra diversitat, la nostra variadísima oferta, la nostra cura a l'hora de tractar els llibres, perquè pugueu ser partícips de la passió que els llibrers posem en exercir el nostre ofici. Res ens agrada més que descobrir a un lector nous autors, recomanar una història que ens ha semblat especial o xarrar sobre els últims títols publicats.

Açò és una cosa que totes les llibreries tenim en comú: la passió pels llibres. Els llibrers som gent enamorada del nostre treball, gaudim amb el que fem: en seleccionar cada llibre, en pensar com exposar-lo, en llegir tot el possible per a recomanar a cada lector el llibre que millor s'ajusta al que busca.

Roberto Bolaño deia que “cada lector té la llibreria que es mereix”. Per això celebrem aquest dia: perquè volem oferir a la societat la millor llibreria possible. Cada persona que entra en una llibreria, no és un client, és un amic. I estem orgullosos de tenir tan bons amics. Estem convençuts que qui s'atreveix a entrar a una llibreria, sempre torna.

El divendres 29 de novembre tenim una cita. Ens veiem en la llibreria!