Dimiteix la cúpula d'Educació

Recull de premsa sobre la dimissió de la cúpula d'Educació

Català es veu forçada a renovar en hores el seu equip després de dimitir la cúpula d'Educació.
El número dos i la tres de la conselleria renuncien per registre d'entrada per cansament i diferències i al·leguen motius personals, com el director territorial de València. (Levante-emv).

Jiménez segueix en el jurat del IVAM i la signatura passa a Ripoll
El PSPV exigeix la dimissió de Català i el Stepv atribueix les renúncies en Educació a «les retallades i la privatització» (Levante-emv).

Dimiteix la cúpula d'Educació per diferències amb la consellera Catalá
El número 2 de la Conselleria, Rafael Carbonell, la sotssecretària Virginia Jiménez, i el director territorial a València deixen els seus càrrecs i ja tenen substituts. (Las Provincias).

La Generalitat sofreix la desbandada d'alts càrrecs i té dificultats per cobrir els llocs
L'eixida de la sotssecretària i el número dos d'Educació evidencien la delicada posició del Govern valencià, que ha vist com en els últims mesos cada vegada més alts càrrecs del segon graó escolten ofertes del sector privat o decideixen tornar a les seves places de funcionaris (Valencia Plaza)

Dimiteix en bloc l'equip directiu de la Conselleria d'Educació valenciana
L'equip directiu de la consellera d'Educació valenciana, María José Català, ha dimitit avui. El secretari autonòmic d'Educació, Rafael Carbonell, la sots-secretària del mateix departament, Virgínia Jiménez, i l'inspector territorial a València, Ismael Martinez, han renunciat els seus càrrecs per motius personals. Tots tres ho han comunicat per registre d'entrada a la Generalitat i tornaran a les seves funcions d'inspectors d'Educació. (Vilaweb)