Campanya Llibre de text 2018

Encetem la Campanya Llibre de Text 2018! Una campanya de comunicació orientada a la promoció de la compra dels llibres de text i de lectura en les llibreries. 

L’acció contempla la producció i repartiment entre les llibreries participants d’un cartell en valencià, un tríptic bilingüe i un punt de lectura bilingüe. A més, el Gremi ha enviat una carta a l’equip directiu dels centres educatius amb la mateixa intenció.

El cartell, la seua gràfica i el missatge, pretén conscienciar a la comunitat educativa de la importància de respectar les llibreries com el canal natural de distribució de llibres de text i de lectura. Un respecte que suposa una aposta pel comerç de proximitat i el consum sostenible i per això, també, per l’educació en valors. El missatge escollit  «A mi m’eduquen en valors. Jo estudie amb llibres de text comprats a les llibreries» desenvolupa aquesta idea en equiparar tots dos conceptes.

A més de la portada gràfica i d’un text informatiu, els tríptics contenen un directori amb les llibreries associades que se sumen a la campanya del llibre de text, per a facilitar la seua localització per part dels pares i mares.

Related Posts