El Gremi de Llibrers de València celebra el Dia de les Llibreries

El Gremi de Llibrers de València, mitjançant les seues llibreries agremiades, celebrarà el pròxim divendres dia 10 de novembre el Dia de les Llibreries. Es tracta d’una jornada festiva que es celebra a tota Espanya i que està impulsada per la Confederació Espanyola de Gremis i Associacios de Llibreters (CEGAL), amb el suport del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

Per a tal fi, les llibreries agremiades en el Gremi de Llibrers de València  han organitzat diferents activitats. Ambra Llibres, de Gandia, per exemple,  presentarà el llibre Yo no voy a olvidar porque otros quieran, d’Alfons Cervera (Editorial Montesinos); la Llibreria Railowski de València ha organitzat la presentació del tercer volum de La Valencia desparecida, d’Andrés Giménez i Àngel Martínez (Ed. Teporae), a càrrec de l’arquitecte Tito Llopis; la llibreria La Moixeranga de Paiporta,  per la seua part, oferirà un concert de violins amb lectures de fragments literaris relacionats amb la música.

Les llibreries del Gremi de Llibres de València adherides a la convocatòria de CEGAL estaran obertes fins les 22 hores i aplicaran un descompte del 5% .

El Dia de las Llibreries es celebra de manera consecutiva des de fa set anys amb l’objectiu de posar en valor les llibreries, no sols com comerç especialitzat sinó con autèntics centres dinamitzadors de la cultura. Un ocasió festiva per a transmetre la passió pel llibre i la lectura.

El pròxim divendres ens trobem a la llibreria.

 

Related Posts