S’OBRE EL TERMINI PER INSCRIURE’S A LA 55 FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA

  • L’organització obre hui les inscripcions per expositors, coincidint amb el Dia del Llibre.
  • La Fira tornarà del 13 al 22 de novembre a la seua ubicació històrica gràcies a la peatonalització de la Plaça de l’Ajuntament.
  • La Fundació Fira del Llibre treballa en una Fira que oferirà moltes novetats al públic.

La Fundació Fira del Llibre de València ha obert hui el termini per inscriure’s com a expositor a la 55 Fira del Llibre, coincidint amb la celebració del Dia del Llibre, que va ser ajornat en abril a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. Durant la jornada de hui, moltes llibreries realitzen activitats i ofereixen descomptes del 10 % per la compra de llibres.

A través d’un formulari allotjat al web de la Fira del Llibre (www.firallibre.com), les llibreries, editorials o institucions poden sol·licitar caseta d’expositor, fins al 6 d’agost del 2020.

La Fira del Llibre, que enguany se celebrarà del 13 al 22 de novembre, si no hi ha repunt de la Covid-19, tornarà a la seua ubicació històrica, gràcies a la peatonalització de la Plaça de l’Ajuntament, que permet adequar l’espai a les condicions de seguretat necessàries per garantir la seua celebració.

En aquests moments, la Fundació Fira del Llibre treballa en una Fira que integre a diferents entitats, presents a la Plaça, per realitzar activitats en elles i convertir el centre de la ciutat en un festival del llibre com es fa a altres fires europees. Des de la Fundació, volem donar un missatge d’optimisme al sector cultural i convidem a tota la ciutadania a participar en la gran festa dels llibres a València.

 

Related Posts