Inici del projecte ‘Llibreria, espai cultural’

Comencen els primers actes del projecte «Llibreria, espai cultural», projecte proposat pel Gremi de Llibrers de València i impulsat per FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura – Portal del Llibre. Amb l’objectiu de consolidar les llibreries com a espais culturals en contacte directe i constant amb els seus usuaris i, així, contribuir a la promoció cultural del barri i de la població, un total de 16 llibreries d’arreu del país, gaudiran d’aquest projecte.
Divendres passat, aprofitant la celebració del Dia de les Llibreries, la Llibreria La Moixeranga Paiporta va realitzar l’acte «Micromúsiques» per als seus clients. Una proposta que enllaça música i literatura a càrrec d’Anna Sanchis i Laia Arnal (violins) i Teresa Gomis (narració). A la llibreria El Cresol, Eva Andújar va ser l’encarregada del contacontes «Maquinant llibres», una proposta d’animació lectora per a l’expressió oral i la creació d’històries, destinada a tots els públics.
En les properes setmanes, la llibreria Trenta-Cinc Formiguetes València realitzarà «Enoliteratura» on, de la mà d’Anna Moner, es combinarà el tast de vi amb el tast literari. Detroit Llibres realitzarà l’animació lectora «El segrest de la Bibliotecària», per a descobrir el funcionament de les biblioteques i la història de l’escriptura, a càrrec de Rebombori Cultural.
Estudio 64, Librería La Farándula, Somnis de Paper. Papereria i Llibreria, Libreria Noviembre, L’Esplai, La Rossa, Llibreria La Costera, Librería Llum de Lluna, Librería Gaia, Librería Argot, Plumier. Librería & Papelería i Libros 28 són les llibreries que gaudiran d’aquestes accions al llarg de les properes setmanes, en un projecte que potencia l’ús de les llibreries entre la població i impulsa accions al voltant de l’ús i gaudi de manifestacions culturals en les llibreries.

Related Posts