QUÈ OFERIM

SERVEIS QUE OFERIM

— Gestionar i defensar els interessos professionals dels associats.
— Representar el col·lectiu en les relacions amb les Institucions públiques i les entitats que tenen competències amb el sector del llibre.
— Potenciar el foment de la formació empresarial, mitjançant l’organització i impartició de cursos, conferències, seminaris, etc.
— Impulsar iniciatives per a conèixer l’evolució del sector del llibre i millorar les perspectives de futur de les llibreries.
— Potenciar, desenvolupar i consolidar les relacions amb tots els sectors relacionats amb el món del llibre.
— Fomentar la cultura del llibre com a bé cultural, mitjançant l’organització de diverses activitats com Fires del Llibre, Salons de Lectura, Premis Literaris, etc.
— Contribuir a la promoció de les llibreries i dels seus productes i serveis, a través de la pàgina web del Gremi i de les xarxes socials.
— Establir i facilitar serveis d’interés comú als associats com una borsa de treballadors de llibreries, una borsa de proveïdors, assessoria, etc.
— Intervenir en els convenis i conflictes col·lectius de treball que puguen suscitarse en l’àmbit de la seua competència o col·laborant amb altres associacions si el cas ho demanda.
— Fer assessories específiques de consultes i comunicacions permanents per a reforçar l’activitat de les llibreries.
Donar accés dels associats als serveis que ofereixen CEGAL i COVACO.