CAMPANYA “DEPÉN DE TU”

La 55 Fira del Llibre de València estava programada del 30 d’abril al 10 de maig de 2020, i el seu ajornament, degut a la pandèmia, es va traduir en una reducció dràstica dels ingressos que solen obtindre els expositors participants durant eixes dates. Des del Gremi de Llibrers, vam voler destacar que, malgrat l’ajornament de la Fira del Llibre, les llibreries valencianes continuen atenent les comandes del seu públic fidel.

Amb la campanya #DepénDeTu, vam llançar una peça audiovisual a les xarxes socials, el 30 d’abril, amb l’objectiu de recordar que, en circumstàncies normals, eixe mateix dia haguérem inaugurat la Fira, però, malgrat el confinament, les llibreries necessitaven la col·laboració de la ciutadania per sobreviure. L’objectiu era també remarcar que la Fira del Llibre era ajornada, i no suspesa.

El Gremi va convidar als seus socis, mitjançant un correu electrònic per a participar al vídeo de la campanya #DepénDeTu. Es van sumar els llibrers i llibreres d’Estudio 64, L’Esplai Llibrers, llibreria Seguí, llibreria Oliver, English Wooks, llibreria Primado, Llum de Lluna, llibreria Inter Técnica, Bibliocafé, i Somnis de Paper. El vídeo final, d’un minut i mig de duració, es va compartir a les xarxes del Gremi i la Fira del Llibre, i a les dels expositors participants.

Related Posts