CAMPANYA “ENS RETROBEM A LES LLIBRERIES”

El 18 de maig de 2020, el Gremi va posar en marxa la campanya “Ens retrobem a les llibreries”, dirigida a clients, lectors i usuaris de la cultura. La data va coincidir amb l’entrada en fase 1 de tots els territoris de la Comunitat Valenciana, que va permetre a les llibreries tornar a obrir les portes per posar a l’abast de la societat tota la seua oferta cultural, amb garanties de seguretat i higiene.

Objectius:

  • Impulsar les llibreries valencianes i la seua presència en xarxes socials, aquesta vegada, mitjançant un element
  • Recordar a tots els usuaris del sector del llibre que les llibreries tornen a obrir i, per tant, la seua col·laboració és fonamental.
  • Posar en valor les llibreries com a llocs segurs de venda.

La campanya, fonamentalment audiovisual, va constar d’un vídeo d’un minut i mig que celebra la reobertura. En ell, diverses personalitats del món de la cultura repetien l’eslògan “Ens retrobem a les llibreries”. El vídeo es va enviar a totes les llibreries agremiades i va aparèixer a totes les xarxes socials del Gremi, amb el hastag #EnsRetrobemALesLlibreries.

D’altra banda, es va desenvolupar una campanya de mitjans de comunicació, a la qual vam remetre un dossier de premsa amb el vídeo, la locució del vídeo, imatges, i una nota de premsa on s’especificaven els objectius de la campanya. El vídeo va eixir a la televisió pública valenciana, Àpunt, i també es va escoltar a seua ràdio, durant la setmana del 18 de maig.

Related Posts