EL GREMI DE LLIBRERS DE VALÈNCIA CONVOCA LA PRIMERA EDICIÓ DEL PREMI LLIBRERIES VALENCIANES

Uns nous premis literaris entren en el panorama nacional

El Gremi de Llibrers de València convoca el Primer “Premi Llibreries Valencianes”, uns nous premis literaris que naixen amb l’objectiu de reconéixer la qualitat literària d’alguns títols, i d’afavorir la seua difusió mitjançant la promoció a les llibreries valencianes.

Per arribar a tots els públics, s’estableixen tres categories: el “Premi Llibreries Valencianes al millor llibre de literatura en castellà o traduït al castellà”, el “Premi Llibreries Valencianes al millor llibre de literatura en valencià o del nostre àmbit lingüístic” i el “Premi Llibreries Valencianes al millor llibre de literatura infantil o juvenil”.

El Gremi convoca a totes les llibreries de la Comunitat Valenciana perquè proposen, segons el seu criteri, un títol per cadascuna de les tres categories que destaque per la seua qualitat literària o per la seua temàtica.

El requisit és que els llibres elegits estiguen publicats entre el dia 1 d’octubre de 2018 i l’1 d’octubre de 2019, i no suposa cap problema que aquests hagen sigut premiats per altres certàmens.  Un jurat elegit per la Junta Directiva del Gremi es reunirà el dia 14 de novembre i triarà els títols premiats entre els quals un major nombre de llibreries hagen coincidit i que destaque per la seua qualitat.

La decisió es farà pública el dia 15 de novembre, i els guardons a les obres premiades es lliuraran durant un sopar literari en el present any. Les obres premiades portaran un distintiu del premi a la coberta, i no tenen remuneració econòmica.

Related Posts