EL GREMI DE LLIBRERS DE VALÈNCIA POSA EN MARXA LA CAMPANYA “ENS RETROBEM A LES LLIBRERIES” DIRIGIDA A CLIENTS, LECTORS I USUARIS DE LA CULTURA.

18 de maig 2020-

Amb l’entrada en la fase 1 de tots els territoris de la Comunitat Valenciana el Gremi de Llibrers de València ha posat en marxa la campanya “Ens retrobem a les llibreries” per a rellançar l’activitat a les llibreries valencianes com a espais segurs de difusió i prescripció cultural. A partir de dilluns 18 de maig, amb l’entrada en una nova fase, les llibreries tornen a obrir les portes i es posen de nou al servei de lectors i lectores per a posar l’abast de la societat tota l’oferta cultural amb garanties de seguretat i higiene.

Les vendes de llibres durant la quarantena han patit una forta davallada. L’obligada suspensió de la Fira del Llibre de València i dels actes i esdeveniments al voltant del Dia del Llibre han colpejat el sector. No obstant això, els libreters i llibreteres valencians han respost durant estos temps difícils. Durant la pandèmia moltes llibreries agremiades a través de la seua pàgina web o xarxes han continuat realitzant reserves i comandes. Ara, amb la nova situació, les llibreries valencianes volen continuar al costat de la ciutadania obrint les portes i contribuïnt a la tornada de la normalitat.

La campanya “Ens retrobem a les llibreries” compta amb el suport de professionals de la comunicació, la literatura i la cultura. A través d’un video i d’accions a les xarxes socials (#EnsRetrobemALesLlibreries) i mitjans de comunicació les llibreries celebren la seua reapertura, la tornada a l’activitat i la vocació dinamitzadora i de servei públic dels professionals del sector. La cultura és un bé de primera necessitat i els nostres llibreters i llibreteres són conscients del seu paper en la tornada a la normalitat.

Related Posts