JUAN PEDRO FONT DE MORA, NOU PRESIDENT DEL GREMI DE LLIBRERS

  • El Gremi de Llibrers de València ha celebrat hui les seues eleccions a Junta Directiva.
  • David Cases (llibreria La Traca) ocuparà el càrrec de Vicepresident.

Juan Pedro Font de Mora (llibreria Railowsky) ha estat elegit nou president del Gremi de Llibrers de València, en les eleccions celebrades hui per a triar la Junta que dirigirà l’associació per un període de quatre anys.

D’altra banda, David Cases (llibreria La Traca) ocuparà el càrrec de Vicepresident, i la Junta Directiva es completarà amb María Bravo (llibreria Ambra), Jorge Cabezas (llibreria Somnis de Paper) i Sara Sánchez (llibreria El Puerto).

Davant la situació d’excepcionalitat causada per la pandèmia de la Covid-19, el Gremi de Llibrers ha celebrat les eleccions a Junta Directiva amb un procediment electoral mixt: mitjançant un sistema de votacions presencials, i un sistema de vot telemàtic. L’índex de participació, així i tot, ha estat en un 40,5 % dels agremiats.

El programa de Juan Pedro Font de Mora i el seu equip, “Una candidatura de llibreries i per a les llibreries”, que ha estat l’única llista presentada, incideix en la defensa de la cultura del nostre territori, en posar en valor la formació específica pel sector, i en la voluntat de consolidar campanyes des del Gremi per als seus associats.

En paraules del nou president, “després de 35 anys en el Gremi és una satisfacció poder representar a totes les llibreries valencianes. És el triomf d’un grup que hem estat treballant a la Junta anterior, ens hem presentat com a equip per als propers 4 anys. Quatre anys decisius per a mantindre i consolidar les llibreries, perquè la nostra candidatura era de les llibreries i per a les llibreries, i en això anem a treballar: per a modernitzar-les i que siguen centres d’activitat cultural, i per a donar suport i assessorament constant. Aquesta Junta té també com a objectiu recolzar als llibrers i llibreres joves”.

 

 

Related Posts