LA 55 FIRA DEL LLIBRE ARRIBA A MÉS DE 1600 ESCOLARS DE 15 CENTRES EDUCATIUS

• La programació escolar compta enguany amb 15 activitats de foment lector.
• La programació general continua hui a través de www.firallibre.com, i de les xarxes socials de la Fira.

La 55 edició Fira del Llibre de València, que es celebra enguany del 13 al 22 de novembre, arriba a més de 1600 escolars de 15 centres educatius diferents, situats a localitats, com València, Alboraia, El Puig, Quart de Poblet, Algemesí, Alfafar, Godella i Mislata.

Durant aquesta edició, la Fira ha decidit programar les habituals activitats escolars de foment lector als propis centres educatius, que disposen de espais a l’aire lliure i salons d’actes adequats a les condicions marcades pels protocols Covid-19. Aquestes activitats són un eix fonamental de la programació de foment lector de la Fira, ja que arriben a escolars de totes les edats, des dels 6 fins als 18 anys.

En aquesta edició, hi ha programades dues activitats d’animació lectora, set espectacles, a càrrec de companyies com Teatre Buffo, Teatre Crit, o Depaper, i de professionals com Francesc Anyó i Andreu Valor, o Almudena Francés i Lluc, i sis contacontes, a càrrec de col.laboradors habituals de la fira com Mar Benegas, Pablo Albo, Assumpta Mercader, Fran Pintadera, Domingo Chinchilla, i Núria Urioz.

La programació general continua, amb presentacions i sorteigs
La programació continua hui, dijous 19 de novembre, amb les presentacions a les 17.30h del llibre No morirás, de Blas Ruiz, la última part de la trilogia de misteri de l’escriptor alacantí, i, a les 18.00h, de La chica de nieve, l’últim thriller de Javier Castillo.

Després, a les 18.30h, Lorenzo Silva presentarà El mal de Corcira, una nova història amb el guàrdia civil Bevilacqua com protagonista, i, a les 19.30h, Gonzalo Giner es connectarà per parlar de l’obra, La bruma verde, guanyadora del Premi Fernado Lara 2020. La programació del dijous finalitzarà amb la presentació del llibre Salsa, escrit per Adrià Salas, cantant del grup La Pegatina, a les 20.00h.

També, des de hui, fins el diumenge 22 de novembre a les 14.00h, la Fira sortejarà cinc lots de material promocional (samarreta, tassa i mascareta) i un lot de llibres presentats a la 55 edició, a través del seu compte d’Instagram (@firallibrevlc).

Les activitats de la Fira es podran seguir des del lloc web www.firallibre.com, el canal de YouTube Fira del Llibre de València, les xarxes socials de la Fira: Instagram TV, Twitter, Facebook, i des de qualsevol dispositiu mòbil.

La Fira és possible gràcies a la col·laboració imprescindible del Ministeri de Cultura, la Generalitat Valenciana, la Direcció General de Cultura i Patrimoni, Diputació de València, l’Ajuntament de València i l’EMT; entre els seus patrocinadors privats destaquen Caixa Popular, Fundació Oceanogràfic-Aguas de València o Random House.

Related Posts