LA FIRA DEL LLIBRE ACONSEGUEIX MÉS DE 5500 ESPECTADORS DIGITALS DURANT EL SEU PRIMER CAP DE SETMANA

 • La programació continua aquest dilluns amb les presentacions dels Premis Planeta.
 • La programació pot seguir-se a través del web www.firallibre.com, i de les xarxes socials de la Fira.La Fira del Llibre de València, que es celebra enguany de forma virtual del 13 al 22 de novembre, ha aconseguit més de 5500 espectadors digitals durant el seu primer cap de setmana, distribuïts a les diferents xarxes socials de la Fira.

  Les activitats més seguides han sigut la presentació del llibre A prueba de fuego, de Javier Moro, amb 1300 visualitzacions, i els debats de “Poesia a la xarxa”, que va comptar amb la presència dels poetes Joan Deusa, Teresa Pascual, Inma López Pavia, Francesc Mompó i Josep Micó; i Llibertat d’expressió, amb la participació de Joan Sala, editor de Comanegra, i Toni Mollà, periodista i sociòleg, els dos debats amb més de 1000 visualitzacions.

  D’altra banda, els formats més seguits han sigut els directes de Twitter, amb 3500 espectadors, i de Facebook, amb 1800 visualitzacions totals. A més, durant el dies previs i el cap de setmana, s’han aconseguit més de 300.000 impressiones en Facebook, Instagram i Twitter. Els vídeos, que després s’allotgen al nou canal de YouTube Fira del Llibre de València TV, Facebook i Twitter, permeten que l’usuari puga seguir les activitats en qualsevol moment.

  La programació continua hui, dilluns 16, a les 17.30h, amb la presentació del llibre Ahora te toca ser feliz a ti,, de Curro Cañete, el debat, a les 18.00h, sobre Louise Glück, guanyadora del Premi Nobel de Literatura 2020, amb la participació de Pau Sif (editor d’Edicions del Buc) i Núria Busquet (traductora), i la presentació de Nos robaron la juventud, de Víctor Amela, a les 18.30h.

  A més, a les 19.00h, Eva García Sáenz de Urturi presentarà el thriller històric Aquitania, guanyador del Premi Planeta 2020, i, a les 19.30h, es connectarà Sandra Barneda, per presentar Un océano para llegar a ti, una obra tendra i emotiva sobre els secrets familiars, finalista del Premi Planeta 2020. La programació finalitzarà amb la presentació de A corazón abierto, l’última novel·la d’Elvira Lindo.

  En aquesta edició, les llibreries valencianes estan participant amb material promocional de la Fira – banderoles, punts de lectura, bosses- i amb activitats físiques, i digitals, des de les seues xarxes socials.

  Totes les activitats de la Fira es podran seguir des del lloc web www.firallibre.com, el canal de YouTube Fira del Llibre de València, i les xarxes socials de la Fira: Instagram, Twitter, Facebook, des de qualsevol dispositiu mòbil.

  La Fira és possible gràcies a la col·laboració imprescindible del Ministeri de Cultura, la Generalitat Valenciana, la Direcció General de Cultura i Patrimoni, Diputació de València, l’Ajuntament de València i l’EMT; entre els seus patrocinadors privats destaquen Caixa Popular, Fundació Oceanogràfic-Aguas de València o Random House.

   

Related Posts