LA FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA SE CELEBRARÀ DEL 13 AL 22 DE NOVEMBRE DE 2020 A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT

  • La Fira trasllada, extraordinàriament, la seua ubicació habitual de Vivers a la Plaça de l’Ajuntament de València, la seua localització històrica.
  • La Fira del Llibre és enguany més necessària que mai pel sector.
  • Una Fira segura i adequada a la normativa.

La 55 Fira del Llibre de València se celebrarà del 13 al 22 de novembre de 2020, a la Plaça de l’Ajuntament, si no hi ha repunt de pandèmia de la Covid-19. Inicialment estava programada del 30 d’abril al 10 de maig als Jardins de Vivers, però va ser ajornada com a conseqüència de l’actual crisi sanitària mundial causada pel Covid-19.

El Patronat de la Fundació Fira del Llibre de València ha traslladat la Fira a una ubicació més cèntrica, davant l’excepcionalitat d’aquesta edició. La peatonalització de la Plaça de l’Ajuntament permet adequar l’espai a les condicions de seguretat necessàries per garantir la celebració de la Fira.  Totes les mesures higièniques i de distanciament seran posades en marxa per garantir, tant el treball de llibreries i animadors culturals, com el personal i, per suposat, el públic visitant.

La situació excepcional que estem vivint arran de l’emergència sanitària ha deixat el sector del llibre en una situació complexa; com tants altres sectors. Però des de la Fundació Fira del Llibre volem donar un missatge d´optimisme i un gest de fermesa, amb la clara voluntat de oferir als valencianes i valencianes una fira que és un referent cultural clau per a València. Per això, ara més que mai, l’organització de la 55 Fira del Llibre considera imprescindible celebrar la fira, mantenint les mesures de seguretat i higiene. Igualment, la Fira té un efecte econòmic positiu sobre els professionals de la cultura que, habitualment, col·laboren amb les seues activitats, any rere any, en les diferents edicions.

Desitgem que la ciutat puga viure aquest esdeveniment com una gran festa de la cultura, i per això les llibreteres i llibreters han deixat clara la seua voluntat d’obrir-se al públic en aquesta Fira.

 

 

 

 

Related Posts