Les llibreries es converteixen en emissàries de Sant Jordi del 19 al 23 d’abril

El Gremi de Llibrers de València posa en marxa la campanya “Tinc un llibre per a tu”.

La setmana del 19 al 23 d’abril, per celebrar el Dia del Llibre, les llibreries es converteixen en emissàries de Sant Jordi, amb la campanya “Tinc un llibre per a tu”. Amb aquesta iniciativa, el Gremi de Llibrers de València proposa a la ciutadania comprar, a partir del dilluns 19 d’abril, un llibre per a la seua parella, amistat o familiars, i deixar-lo en la llibreria, per a què el llibrer o llibrera sorprenga a la persona desitjada dient-li que té un llibre per a ell/ella, esperant-lo a la seua llibreria, el 23 d’abril.

El president del Gremi de Llibrers, Juan Pedro Font de Mora, remarca que “el dia 23 es la gran festa del llibre”, i anima a participar en la campanya perquè “és una festa molt bonica i la costum de regalar un llibre a la persona que estimes o admires és molt romàntica”.

“És una forma de compartir aquest món d’aventures, de ficció, de desitjos, de viatjar a través d’universos imaginatius. En els temps actuals, és moment de submergir-nos en un món tranquil i reflexiu, simplement, a través de la lectura”, afegeix Juan Pedro Font de Mora.

La campanya busca fomentar que, durant eixe dia, les llibreries siguen centres de recollida de sorpreses. També, tracta d’afavorir la compra en el xicotet comerç i de potenciar la imatge de llibreries com centres culturals de primer ordre.

Les persones interessades podran participar visitant alguna de les 37 llibreries següents, distribuïdes per la província de València i Alacant: Librería Cuentos de Fábula (Aldaia), Llibreria Samaruc (Algemesí), Somnis de Paper (Benetússer), Llibreria Inés (Cullera), Ambra Llibres (Gandia), L’Esplai Llibres (L’Alcúdia), Librería Shalakabula (Mislata), Librería Railowsky Moncada, Llibreria Papiro (Muro d’Alcoi), La Llibreria (Ontinyent), La Moixeranga (Paiporta), Papelería Passarella (Picanya), Llibreria Nord (Picassent), Librería Llum de Lluna (Quart de Poblet), Librería El Puerto (Sagunt), L’Eixam (Tavernes Blanques), Nova Llibres (Torrent), Llibreria La Costera (Xàtiva).

En la ciutat de València, participen Llibreria Railowsky, Librería Soriano, Estudio 64, Atenea, Gaia, Librería Primado, Librería Patagonia, Bangarang, La Rossa, Leolo, Librería Viridiana, Llibreria d’Idiomes Babel, Librería Seguí, La Tenda de la Universitat de València, Agustí Papelería, Llibreria Tirant lo Blanch, La Traca, Greyhskull Cómics i El Imperio de Libros.

Related Posts