LLIBRE DE TEXT

La campanya de Llibre de text té com a objectiu conscienciar a la comunitat educativa sobre la importància de respectar les llibreries com el canal natural de distribució de llibres de text i de lectura mitjançant una campanya de comunicació interna, entre el sector,  i externa, adreçada a la comunitat  escolar: administració pública competent, centres escolars, famílies, i opinió pública en general.

Els objectius de la campanya, per tant, són fomentar el comerç de proximitat i el consum sostenible, posar en valor el servei professional i qualificat dels llibreters i llibreteres, i donar suport al xicotet comerç mentre contribueix a fer barri.

La campanya se du a terme des de principis de juny fins a finals de setembre. Les llibreries reben bosses amb la imatge de la campanya, que els agremiats/des interessats/des utilitzaran per repartir-les a les famílies que compren els llibres de text a les llibreries. Al mateix temps, se prepara una comunicació adreçada a l’equip directiu dels centres educatius, i el material imprès s’envia a una selecció d’escoles i biblioteques.

Related Posts