Llibreries Fest: literatura de quilòmetre zero per a celebrar el Dia de les Llibreries

Llibreries Fest 2023

Més de vint llibreries associades al Gremi de Llibrers de València acolliran activitats literàries, de contacontes, teatrals i musicals els dies 9, 10 i 11 de novembre, en el marc del Llibreries Fest 2023. Aquesta celebració, impulsada des del Gremi de Llibrers, commemora el Dia de les Llibreries, que des de fa uns anys té data fixa en el calendari anual: l’11 de novembre.

El Llibreries Fest vol celebrar el valor de les llibreries com a espai cultural i de proximitat, així com atreure nous públics i reforçar el paper de les llibreries com a agents culturals i de foment de la lectura.

En conjunt la programació del Llibreries Fest proposa més de 40 activitats, que tindran lloc de manera gratuïta a l’interior de les llibreries, adreçades a tots els públics. D’ací a pocs dies publicarem el programa definitiu. Enguany la proposta destaca pel contingut literari i l’aposta per autors i autores valencianes. La literatura del nostre territori serà la protagonista amb presentacions de les darreres obres de Carmen Amoraga, Elvira Cambrils, Paco Cerdà, Bibiana Collado, Susana Gisbert, Gemma Pasqual, Raquel Ricart i Sònia Valiente, a més d’altres.

El Llibreries Fest 2023 també compta amb activitats de contacontes i tallers, adreçades al públic familiar, i actuacions musicals de membres del Col·lectiu Ovidi Montllor de Música en Valencià (COM).

La programació del Llibreries Fest 2023 s’ha coordinat des del Gremi de Llibrers de València, que enguany recupera una celebració que havia restat interrompuda per la pandèmia. Les llibreries agremiades han pogut triar les activitats d’un ample catàleg; amb la seua selecció s’ha configurat el programa definitiu.

El Llibreries Fest 2023 compta amb imatge pròpia, obra de la reconeguda il·lustradora Cristina Durán, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic l’any 2019.

Related Posts