Més llibres, més escola: torna la campanya del llibre escolar

Campanya Llibre Escolar - Ana Penyas

“Més llibres, més escola. Troba’ls a la teua llibreria de proximitat” és el títol de la campanya del llibre escolar del curs 2024-2025 que ha posat en marxa el Gremi de Llibrers. L’objectiu és promoure la compra del llibre de text a les llibreries de confiança, com a manera de fomentar el comerç de proximitat i fer poble, barri i ciutat.

La campanya ha començat amb l’enviament d’una carta adreçada als equips directius i associacions de pares i mares dels centres educatius d’ensenyament obligatori, en què es recorda que la venda de llibres de text i materials curriculars s’han de fer a les llibreries o altres operadors que fan la venda al client final. Malauradament la normativa no sempre es compleix i en l’àmbit del llibre escolar sovintegen les pràctiques de competència deslleial, que el Gremi de Llibrers vigila en la mesura de les seues possibilitats.

“Més llibres, més escola. Troba’ls a la teua llibreria de proximitat” compta també amb una imatge pròpia, dissenyada per la il·lustradora Ana Penyas, que les famílies podran emportar-se en format bossa si compren els seus llibres escolars a les llibreries agremiades. Ana Penyas, premi Nacional del Cómic l’any 2018, ja va ser l’autora del cartell la passada Fira del Llibre de València.

Related Posts