Nadal de Llibres: vos presentem a Dotze i Mitjanit

 Sabeu què és un LEC? Bo, el nom complet és Lector(e)s-de-màgia-que-viuen-darrere-de-les-prestatgeries-de-les-llibreries, però és molt llarg i farragós, així que ho deixarem en LEC, si vos sembla bé.

Hi ha tantes classes de LECS com llibreries; què dic, hi ha tantes classes de LECS com històries en els llibres. Si no n’heu vist mai cap és perquè s’amaguen molt bé, perquè no són gaire grans i perquè poseeixen màgia: tota la que s’ha escrit alguna vegada en un llibre està a les seues mans. Però són criatures del bé, no patiu que no en faran un mal ús.

N’hi ha molts, però hui volem presentar-vos algú molt especial per al nostre #NadaldeLlibres. El seu nom és DOTZE, com el mes de desembre quan celebrem Nadal (en veritat es diu així perquè només treballa un mes a l’any, el mes dotze; qui poguera ser LEC!) i té una missió molt especial i única: si deixeu les vostres cartes als Reis d’Orient o al Pare Noel en la vostra llibreria, les farà arribar més prompte que tard a la seua destinació.

Cal posar-les en les prestatgeries prop dels vostres llibres preferits i així DOTZE, o el seu secretari MITJANIT (un gat molt fredolí a qui agraden especialment els contes de misteri) les voran i sabran on cal enviar-les: tenen línia directa amb qualsevol personalitat de Nadal (si escriviu a l’Olentzero o al Nen Jesús, tranquils que també els arribaran).
Que no s’ho cregueu? Passeu per la llibreria més propera un dia de desembre i demaneu paper i sobres especials per a DOTZE i MITJANIT: tenen el franqueig pagat i arribaran als seus destinataris amb la màgia de tots els llibres del món!

I qui sap? Tal volta arribeu a veure a DOTZE i MITJANIT, amb molta feina, entre les prestatgeries de la llibreria. Segur que vos recomanen algun llibre ben bonic.

Cartell i imatges de Paulapé

Related Posts