PREMI LLIBRERIES VALENCIANES

El Gremi va organitzar, en 2019, el 1er. Premi Llibreries Valencianes, atorgat per les llibreries agremiades i no agremiades de la Comunitat Valenciana. L’objectiu del premi és reconèixer la qualitat literària d’alguns títols i afavorir la seua difusió mitjançant la promoció a les llibreries valencianes. Es van donar tres premis, segons les categ

Foto: Flaco García Poveda

ories: “Premi Llibreries Valencianes al millor llibre de literatura en castellà o traduït al castellà”, “Premi Llibreries Valencianes al millor premi de literatura en valencià o del nostre àmbit lingüístic”, i “Premi Llibreries Valencianes al millor llibre de literatura infantil o juvenil”.

El Gremi de Llibrers va enviar la convocatòria en octubre a les llibreries de la Comunitat Valenciana, que havien de proposar un títol per cadascuna de les categories. Finalment, els premis es van atorgar a Martí Domínguez per “L’esperit del temps”, a Cristina Morales per “Lectura fácil” i a Lirios Bou per “Ramir el boxejador”, en una cerimònia que es va celebrar el 19 de desembre de 2019 a la cafeteria del Teatre Rialto, amb la presència de llibreries agremiades i empreses del sector del llibre.

Related Posts