Presentem el programa del Llibreries Fest 2023

Llibreries Fest 2023

Presentem el programa definitiu del Llibreries Fest 2023, en què més de vint llibreries valencianes proposaran els dies 9, 10 i 11 de novembre una variada oferta d’activitats. La celebració impulsada des del Gremi de Llibrers, commemora el Dia de les Llibreries, que des de fa uns anys té data fixa en el calendari anual: l’11 de novembre.

En conjunt la programació del Llibreries Fest proposa una quarantena d’activitats, que tindran lloc de manera gratuïta a l’interior de les llibreries, adreçades a tots els públics. Enguany la proposta destaca pel contingut literari i l’aposta per autors i autores valencianes. La literatura del nostre territori serà la protagonista amb presentacions de les darreres obres de Carmen Amoraga, Elvira Cambrils, Paco Cerdà, Bibiana Collado, Susana Gisbert, Gemma Pasqual, Raquel Ricart i Sònia Valiente, a més d’altres.

El Llibreries Fest 2023 també compta amb activitats de contacontes i tallers, adreçades al públic familiar, i actuacions musicals de membres del Col·lectiu Ovidi Montllor de Música en Valencià (COM).

La imatge del programa, que comença amb una prefesta el dimecres 8 de novembre, és obra de la il·lustradora Cristina Durán, autora del cartell del Llibreries Fest 2023.

Related Posts