XIMO PUIG VISITA DUES LLIBRERIES AMB MOTIU DE LA 55 FIRA DEL LLIBRE

El president de la Generalitat ha visitat les llibreries Railowsky i Ramon Llull.
• La programació general continua aquest cap de setmana a través de www.firallibre.com, i de les xarxes socials de la Fira.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha visitat aquest matí dues llibreries, Railowsky i Ramon Llull, amb motiu de la 55 edició de la Fira del Llibre de València, i coincidint amb el Dia del Llibre Valencià. Puig ha estat acompanyat pel president del Gremi de Llibrers de València, Juan Pedro Font de Mora, i la Directora Tècnica de la Fira del Llibre de València, Lola Carrasco.

Durant la seua visita, el president ha expressat lo important que és la Fira del Llibre en Vivers, el seu emplaçament habitual, però ha valorat molt positivament l’esforç organitzatiu d’aquesta edició perquè allò realment important és la compra en les llibreries.

La programació general continua aquest cap de setmana
La programació d’aquest cap de setmana de l’e-fira, el format digital de la 55 Fira del Llibre, s’inicia hui, amb les presentacions, a partir de les 18.00h, dels llibres La música que sona quan acaba la cançó, de Marta Grau, Tierra, de Eloy Moreno, Y Julia retó a los dioses, de Santiago Posteguillo, El jardín de los espejos, de Pilar Ruiz, i El mapa de los afectos, de Ana Merino, obra guanyadora del Premi Nadal de Novel·la 2020.

El dissabte 21 de novembre, la programació continuarà a les 12.00h, amb el contacontes Los guardianes del Castillo. Aventura submarina, a càrrec d’Edicions Llum de Lluna, i per la vesprada, a partir de les 18.00h, es presentaran els llibres Diari de la plaga, d’Emili Piera, La chica que no supiste amar, de Marta Robles, Algo va mal, de Fermín Bocos, i Alegría, de Manuel Vilas, obra finalista del Premi Planeta 2019. Cadascuna de les presentacions durarà mitja hora.

D’altra banda, el diumenge 22 de novembre, els usuaris podran seguir les presentacions dels llibres Vidas samuráis, de Julia Sabina i El mensaje de Pandora, de Javier Sierra, a les 18.00h i 18.30h, respectivament. Per la vesprada, a les 19.00h, tindrà lloc una conversa literària amb Carlos Skliar, des de Buenos Aires. L’e-fira finalitzarà amb altra conversa literària, en aquest cas, amb Luisa Valenzuela, també des de Buenos Aires. En ambdós casos, col·labora PEN Argentina.

Les activitats de la Fira es poden seguir des del lloc web www.firallibre.com, el canal de YouTube Fira del Llibre de València, les xarxes socials de la Fira: Instagram TV, Twitter, Facebook, i des de qualsevol dispositiu mòbil.

La Fira és possible gràcies a la col·laboració imprescindible del Ministeri de Cultura, la Generalitat Valenciana, la Direcció General de Cultura i Patrimoni, Diputació de València, l’Ajuntament de València i l’EMT; entre els seus patrocinadors privats destaquen Caixa Popular, Fundació Oceanogràfic-Aguas de València o Random House.

Related Posts