A classe amb la millor companyia, campanya del llibre de text

Llibre de text 2023-2024

A classe amb la millor companyia. Troba’l a la teua llibreria” és el títol de la campanya del llibre de text del curs 2023-2024 que ha posat en marxa el Gremi de Llibrers. L’objectiu és promoure la compra del llibre de text a les llibreries de confiança, com a manera de fomentar el comerç de proximitat i fer poble, barri i ciutat.

La campanya va començar amb l’enviament d’una carta adreçada als equips directius i associacions de pares i mares dels centres educatius d’ensenyament obligatori, en què es recorda que la venda de llibres de text i materials curriculars s’han de fer a les llibreries o altres operadors que fan la venda al client final. Malauradament la normativa no sempre es compleix i en l’àmbit del llibre de text sovintegen les pràctiques de competència deslleial, que el Gremi de Llibrers vigila en la mesura de les seues possibilitats.

“A classe amb la millor companyia. Troba’l a la teua llibreria” compta també amb una imatge pròpia, dissenyada per la il·lustradora Laura Pérez, que les famílies podran emportar-se en format bossa si compren els seus llibres de text a les llibreries agremiades.

Related Posts